Τι είναι;

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ευρετήριο όλων των Δράσεων Μεγιστοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ στο οποίο συμμετέχουν έξι Δικαιούχοι από Δήμους της Διασυνοριακής Περιοχής Ελλάδας - Κύπρου, δηλαδή την Ρόδο, την Χερσόνησο, την Αγλαντζιά, την Λακατάμια, το Γέρι και την Κοινότητα Πάνω Πολεμιδιών. 
Image
Ο Χρήστης μπορεί να βρει το συνολικό υλικό από τις παρακάτω έξι Δράσεις που πραγματοποιεί ο καθένας από τους έξι Δικαιούχους:
  1. Παραγωγή και διανομή υλικού διάχυσης σχετικού με το έργο.
  2. Δημιουργία ενημερωτικών σημειωμάτων για τα αποτελέσματα του έργου που απευθύνονται σε συγκεκριμένους αποδέκτες (target groups) με στόχο την εκπαίδευση – ενημέρωσή τους για τα αποτελέσματα του έργου.
  3. Διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων.
  4. Διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως διαγωνισμοί ζωγραφικής, εγκαίνια επιδεικτικών έργων, ημερίδες, συνέδρια κλπ.
  5. Δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις των Δικαιούχων του έργου σε συνέδρια και εκδηλώσεις με αντικείμενο την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ΑΠΕ σε κτίρια και υποδομές.
  6. Συμμετοχή στελεχών των Δικαιούχων σε διεθνείς εκδηλώσεις / συνέδρια με στόχο να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του έργου ΣΥΝΕΡΓΕΙΝ.
Ο Χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το περιεχόμενο κάθε μιας από τις παραπάνω δράσεις και να έχει άμεση πρόσβαση στο υλικό της κάθε δράσης (προγράμματα, φωτογραφίες, δελτία τύπου, παρουσιάσεις, κλπ.).
Image